Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart Eye
Elektronikproduktion |

Smart Eye utökar samarbetet med Green Hills Software

Svenska Smart Eye och embedded-specialisterna Green Hills Software kommer att utöka sitt samarbete och fokusera på att leverera integrerade DMS-plattformar riktade till Tier 1- och OEM företag.

De båda bolagen har integrerat sina teknologier för att möta biltillverkarnas krav på en DMS-plattform som gör det möjligt att effektivt utveckla och lansera viktiga säkerhets- och säkerhetskritiska applikationer för fordon på kortast möjliga tid. 

DMS-plattformen integrerar Smart Eyes kärn-DMS-programvara med INTEGRITY RTOS från Green Hills och upptäcker distraktion hos föraren samt dåsighet genom att analysera ansiktsuttryck och förarens blick i realtid. Lösningen kombinerar avancerade förarövervakningsfunktioner med ett säkert realtidsoperativsystem av fordonskvalitet. Kombination uppfyller de säkerhetskrav som ställs inom fordonsindustrin, stödjer regelefterlevnad och erbjuder stöd för ett brett utbud av fordonsprocessorer, samtidigt som den ger skalbarhet för de växande behoven för fordonstillämpningar.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1