Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Allgon
Elektronikproduktion |

Allgon öppnar nytt kontor i Danmark

Allgon siktar på att stärka sin globala ställning inom industriell radiokommunikation och öppnanar ett nytt dotterbolag Tele Radio i Danmark.

Företaget, Tele Radio Denmark ApS har sitt säte i Svenstrup och är det 26:e dotterbolaget som har slagit upp sina portar, vilket innebär att Allgon Group nu finns i 23 länder. Filialen startade officiellt sin verksamhet den 1 december 2023.

Helene Kyo Johansen leder Tele Radio Danmark i egenskap av vd och försäljningschef. Helene har tidigare arbetat 13 år som produktchef på Tele Radios systerbolag Åkerströms och har även 20 års säljerfarenhet, med ett flertal sälj- och tjänsterelaterade befattningar på den danska marknaden. 

"Jag ser fram emot att stärka våra band och erbjuda en heltäckande tjänst till våra kunder i Danmark," säger Helene Kyo Johansen i ett pressmeddelande.

"Det är mycket glädjande att välkomna ett bekant ansikte till Tele Radio. Jag är övertygad om att Helene kommer nå stora framgångar, och vi på Allgon kommer göra allt för att stötta henne på bästa sätt," tillägger Ola Samelius, CEO Allgon AB


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2