Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jondetech
Elektronikproduktion |

Jondetechs sensorer finns nu i Turkiet

Det svenska sensorföretaget Jondetech meddelade i förrgår att Ansal Components från Istanbul, Turkiet sedan i förrgår distribuerar tre sensorer på den turkiska marknaden.

Distributionsavtalet omfattar Jondetechs tre produkter JIRS10, JIRS30 och JIRS40 som nu är tillgängliga på den turkiska marknaden, beskriven som en industriell hubb i regionen för värmemätning och närvarosensorer. Det står i ett pressmeddelande. 

Samarbetet med Ansal uppges vara det första resultatet av den europeiska expansionsplanen Jondetech har initierat. 

"Vi är otroligt glada att vi har ingått ett distributionsavtal med Ansal Components. Detta kommer skapa mycket bra förutsättningar för oss att snabbt nå ut på marknaden och expandera försäljningen till Turkiet, som är ett strategiskt viktigt land i regionen. Distributionsavtalet möjliggör att vi kan leverera JIRS10, JIRS30 och JIRS40 till den turkiska marknaden och att vi får tillgång till ett stort nätverk med bolag som efterfrågar våra produkter redan idag, säger Leif Borg, vd för Jondetech, i pressmeddelandet. 

"Vi har under en längre tid sett en stor och växande efterfrågan på IR-sensorer, från både befintliga och nya kunder. Efter att ha analyserat JonDeTechs erbjudande står det klart att deras produktportfölj är precis det vi har letat efter, inte minst världens tunnaste sensor som kan mäta både värmeflöden och infraröd strålning. Vi ser fram emot ett långt och lukrativt samarbete där vi tillsammans har förutsättningar att ta betydande marknadsandelar, tillägger Umut Salar, vd för Ansal, i pressmeddelandet. 

Avsikten är att under 2024 addera fler marknader och distributörer.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1