Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jondetech
Elektronikproduktion |

Jondetech tecknar order från Ansal Components

Efter att Jondetech slutit ett distributionsavtal med turkiska Ansal Components har sensorföretaget mottagit kundförfrågningar om att utvärdera samtliga produkter, JIRS10, JIRS30 och JIRS40.

För att möta efterfrågan har Ansal beställt ett antal utvärderingskit, EVK. EVK:en omfattar alla produkter som ingår i distributionsavtalet, står det i ett pressmeddelande. 

Jondetech lanserade ett utvärderingskit baserad på JIRS30 i somras och under hösten erhölls en EVK baserad på den integrerade krets (ASIC) som bolagets taiwanesiska partner tagit fram. Jondetechs applikationsteam har nu tagit fram en helhetslösning som inkluderar båda dessa produkter tillsammans med den paketerade lösningen JIRS40. Ansal blir den första distributören som beställer denna nya EVK.

"Det är otroligt glädjande att få börja det nya året med att kunna presentera en order av EVK:er för utvärdering av alla våra produkter. Utvärderingskit är viktiga som ett insteg mot nya affärer. Vi har haft ett stort fokus på den asiatiska marknaden och det är därför glädjande att vi nu har erhållit en order från Europa. Vi ser fram emot fler beställningar av utvärderingskit och vad detta kan leda till i nästa steg," säger Leif Borg, vd för Jondetech, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2