Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com
Embedded |

Percepio vill flytta fram positionerna med ny vd

Percepio, en leverantör av observerbarhetslösningar för inbyggda system, har utsett Andreas Lifvendahl till vd i syfte att accelerera innovation och leda företaget genom nästa fas av tillväxt.

När system och applikationer blir allt mera komplexa vill Percepio förstärka sin position inom observerbarhet för inbyggda system under sin nye vd.

Andreas tar med sig kunskap samlad från 25 års erfarenhet från positioner inomledning och rådgivning inom tekniksektorn till  Percepio. Närmast kommer han från IMINT Image Intelligence där han som sedan 2012 ledde bolaget från en startup till ett börsnoterat företag. Han har också haft seniora roller på företag som IAR Systems och suttit i styrelser fokuserade på att främja framväxande teknik.

© Percepio – Andreas Lifvendahl 

– Vi är stolta över att kunna välkomna Andreas Lifvendahl som vår nye vd. Komplexiteten i inbyggda system och edge-system växer explosionsartat, och med detta följer ett växande behov av observerbarhet för systemens interna beteende. Andreas historik av att ha skalat upp teknikorganisationer passar perfekt ihop med vårt mål att etablera Percepio som standarden för observerbarhet inom inbyggda system,  säger Johan Kraft, grundare och CTO för Percepio i ett pressmeddelande.

Percepios plattform för observerbarhet –som inkluderar Percepio Tracealyzer och Percepio DevAlert – låter företag optimera produktiviteten vid utveckling av inbyggda system och edge-system. Tracealyzer och DevAlert erbjuder insyn i programvarans beteende i realtid.

– Percepio har byggt en unik teknik för observerbarhet i inbyggda system, en snabbväxande marknad med stort behov av att möta pressen från ökad komplexitet. Jag ser fram emot att få leda detta skickliga team och innovativa företag genom nästa fas av tillväxt, säger säger Andreas Lifvendahl.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1