Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Elfa Distrelec
Elektronikproduktion |

Elfa Distrelec utökar test- och mätsortimentet

Elfa Distrelec har visat upp en expansion av Keysight Technologies test- och mätinstrument för försäljning i hela Europa.

I och med detta stärker Elfa Distrelecs sitt test- och mätsortiment vilket också innebär att ingenjörer, tekniker och utbildare får tillgång till ett bredare urval av Keysights produkter i Europa.

Det utökade sortimentet innehåller oscilloskop, signalgivare, avancerade RF-instrument och komponenter med hög prestanda tillsammans med tillhörande programvara. Detta fördubblar i praktiken antalet produkter som finns tillgängliga via Elfa Distrelec till över 45 000 artiklar.

Elfa Distrelecs portfölj har stärkts med flera nytillskott. Bland dessa märks EXR-oscilloskopen, som erbjuder upp till 6 GHz på alla åtta kanaler och har flera integrerade instrument i en enhet, maskinvaruaccelererade diagram och fullständiga uppgraderingsmöjligheter. En annan nykomling är FieldFox C, den senaste versionen av en lätt och hållbar RF-analysator. Dessa tillskott kompletteras med en expansion av den tillgänglig programvaran, som hanterar både nya och befintliga instrument.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1