Annons
Annons
Annons
Annons
© Syntronic
Elektronikproduktion |

Hemligt fordonsföretag väljer Syntronic som FoU-partner

Designhuset Syntronic har tecknat ett nytt projektsamarbetsavtal med ett icke namngivet bolag som fokuserar på fordonsteknik. Inom ramen för detta samarbete kommer Syntronic att förse företagets säkerhetsutvecklingsavdelning med säkerhetsprestanda digital intelligens FoU-plattformslösningar.

Inom ramen för samarbetet kommer Syntronic att förse det icke namngivna företagets säkerhetsutvecklingsavdelning med FoU-plattformslösningar.

Fordonsteknikföretaget kommer att få tillgång till en digital intelligent FoU-plattform utvecklad av Syntronic. Plattformen kan hjälpa användare att förstå de övergripande framstegen inom en simuleringsprocess. Den består av fyra viktiga moduler fokuserade på simuleringsprocesshantering, simuleringsverktygshantering, simuleringsdatahantering och analys.

Kort sagt gör plattformen det möjligt för användare att visuellt spåra hela resan från utveckling, testning, konstruktion och distribution.

Syntronic siar om att efterfrågan på avancerade FoU-plattformar som möjliggör effektiva simuleringslösningar sannolikt kommer att öka inom fordonssektorn.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2