Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

Jondetechs samarbete med GMT leder till sensororder

Efter det undertecknade samarbetsavtalet med kinesiska GMT från i december i fjol har Jondetech nu mottagit en design win och en första order avseende ett av företagets sensorer.

Ordern avser sensorn JIRS40 inom området närvarodetektion för smarta kylskåp. Slutkunden uppges vara ledande originaltillverkare som är verksam globalt. Ordervärdet uppgår till 890 000 kronor och levereras beräknas ske under februari. Det står i ett pressmeddelande. 

Designvinsten är relaterad till JIRS40 hård- och mjukvarukomponenter utvecklade av Jondetech. Den paketerade sensorn ska integreras in i en befintlig applikation för avancerade kylskåp med en LCD-skärmsbaserad kontrollpanel och ersätter den nuvarande lösningen för närvarodetektion. 

Jondetech hävdar att sensorn kommer kunna minska kylskåpens strömförbrukning, och att det i slutändan resultar i en mer effektiv lösning. Företaget bedömer att marknaden för den här typen av kylskåp uppgår till mellan 800 000 och 1,2 miljoner enheter årligen.

"Det är glädjande att vi nu har fördjupat vårt samarbete med GMT ytterligare. Att våra produkter kan konkurrera ut befintliga lösningar visar på styrkan i vårt produkterbjudande. GMT är verksamma inom många spännande produktområden, bland annat inom hemelektronik och vitvaror. Vi ser fram emot ytterligare möjligheter att både ersätta en befintlig lösning och utveckla nya lösningar tillsammans med GMT," säger Leif Borg, vd på Jondetech, i pressmeddelandet. 


Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1