Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductors
Komponenter |

Amerikansk uppföljningsorder landar hos Sivers Photonics

Sivers Semiconductors dotterbolag, Sivers Photonics, har mottagit nya beställningar för 860 000 dollar (cirka 9 miljoner kronor) från den första etablerade amerikanska Fortune 100-kunden.

Det svenska bolaget skriver i ett pressmeddelande att räknar med att beställningarna mestadels kommer att levereras under första halvåret 2024, samt att upp till 25 procent kan komma att levereras senare.

Detta arbete kommer att omfatta designoptimering och leverans av cirka 50 000 halvledarlaserenheter för ytterligare systemtestning för användning i avancerade applikationer inom optisk avkänning. Detta är en uppföljning av beställningen på 30 000 enheter som gjordes i slutet av andra kvartalet 2023. 

Sivers Photonics har arbetat i över fem med denna icke namngivna kund – och totalt har det investerats mer än 17 miljoner dollar i utveckling.

"2023 fick vi den första större prototypordern, och vi lägger nu till några designändringar för att leverera fler prototyper för ytterligare systemtester. Kunden gör framsteg i sitt projekt och närmar sig volymfasen, vilket stärker vår tro på en gynnsam framtida volymfas”, säger Anders Storm, koncernchef för Sivers Semiconductors i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2