Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mycronic
Elektronikproduktion |

Två Mycronic SLX-maskritare på väg till Asien

Svenska Mycronic har fått en order värd 14-16 miljoner dollar, mellan 146-167 miljoner kronor, på två SLX-maskritare från en befintlig men icke namngiven kund i Asien.

Det första systemet är planerat att levereras under det fjärde kvartalet redan i år, medan det andra systemet är planerat att levereras under det första kvartalet 2025.

SLX är en laserbaserad maskritare som Mycronic menar möter en stigande efterfrågan på fotomasker till halvledarindustrin, samt ett kommande ersättnings- och moderniseringsbehov. Fotomasker tillverkade av laserbaserade maskritare är mycket viktiga och står för en majoritet av alla producerade fotomasker för halvledartillverkning.

”Denna order på två SLX-maskritare från en befintlig kund som redan har SLX i produktion, utgör ytterligare en bekräftelse på att SLX möter kundens höga förväntningar på prestanda, produktivitet och tillförlitlighet. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet för Mycronic”, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2