Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smartrep
Elektronikproduktion |

Scanditron och SmartRep slår samman resurserna

SmartRep kommer att tillhandahålla försäljning, service och support för Koh Young i Danmark som ny medlem i KAMIC Group.

Tyska SmartRep GmbH har nyligen blivit en del av Kamic Group, likaså även Scanditron. Det är därför de båda företagen slår samman sin expertis där SmartRep nu tillhandahåller försäljning, service och support för Koh Young-system i Danmark.

– På Scanditron förstår vi att service och support är lika viktigt för elektronikproduktionen som maskinerna. Och vid behov spelar snabba svarstider och korta avstånd en viktig roll, säger Björn Johnsson från Scanditron Danmark, i ett pressmeddelande. 

Scanditron är sedan flera år tillbaka distributör för Koh Young-system i norra Europa med filialkontor i Sverige, Norge, Polen, Finland, Baltikum och Danmark.

– Eftersom avstånden landvägen är kortare och reservdelar kan levereras snabbare till kunderna kommer SmartRep GmbH att stödja Scanditron Danmark med sin arbetskraft och expertis i Danmark, förklarar Andreas Keller från SmartRep. 

Scanditron kommer dock fortsätta att erbjuda Koh Young-system i Danmark. Man pekar på i pressmeddelandet att man genom samarbete och nätverksbyggande skapar ekonomisk styrka.

– Vi är därför glada över att ytterligare utöka vår Koh Young-kompetens inom KAMIC Group genom utbyte och koncentrerad arbetskraft, säger Björn Johnsson. 

Med cirka 800 Koh Young-system installerade i Tyskland, Österrike och Schweiz, har SmartRep GmbH många års erfarenhet av Koh Young-teknik och teknisk support samt ett team på mer än 12 servicetekniker.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2