Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Freepik rawpixel.com
Elektronikproduktion |

Evertiq Expo breder ut sig under 2024

2024 är här vilket innebär en ny säsong av Evertiq Expo, nyhetsnätverket Evertiqs serie av endagsmässor. Idag arrangerar Evertiq sina expon i Sverige, Polen, Tyskland, Finland och nu lägger man till ännu ett land på listan – nämligen Frankrike.

Sedan starten 2011 har Evertiq Expo utvecklats till en viktig plattform för elektronikdesign- och leverantörskedjan för elektroniktillverkning, vilket uppmärksammats av både industriledare, beslutsfattare och yrkesverksamma.

Med fjolårets framgångar bakom sig siktar Evertiq på att göra exposäsongen 2024 till en höjdpunkt på branschens kalender.

Evertiq Expo Sophia Antipolis, Frankrike
Den 8 februari 2024 kommer Evertiq att slå upp dörrarna till sitt allra första Evertiq Expo på fransk mark, närmare bestämt i Sophia Antipolis vid Mandelieu Congress Expo Center, strategiskt beläget i hjärtat av Europas första teknik- och forskningspark.

Evertiq Expo Malmö, Sverige
Den 23 maj 2024 är det dags för Evertiq att ta sig till Malmö Arena för sin tredje mässa i Sveriges tredje största stad.

Evertiq Expo Krakow, Polen
Den 12 juni 2024 tar sig Evertiq från Sverige över Östersjön till Polen för Evertiq Expo Krakow.

Evertiq Expo Berlin, Tyskland
Den 20 juni 2024 är det dags för Evertiq Expo att ta sig till Berlin och Europas största marknad för elektronik – Tyskland.

Evertiq Expo Göteborg, Sverige
Den 19 september 2024 är det dags att bege sig tillbaka till Sveriges och landets fordonsnav, Göteborg.

Evertiq Expo Warszawa, Polen
Den 24 oktober 2024 avslutar Evertiq exposäsongen 2024 med ett sista stopp i Polens huvudstad Warszawa.

Evertiq Expo Tammerfors, Finland
Men det är bara sex mässor? Evertiq Expo Tammerfors, företagets nordligaste expo, har flyttats från sitt tidigare novemberdatum till våren och kommer att äga rum den 27 mars 2025.

Evertiq Expos närvaro i flertalet europeiska länder understryker företagets engagemang för att skapa en global plattform för elektronikindustrin. En plattform som bjuder in till samarbete, kunskapsutbyte och utveckling. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1