Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech levererar återstående JIRS40 till Yoyon

Under våren i fjol mottog JonDeTech två design wins samt två initiala ordrar från kinesiska Zhuhai Yaoyang Electronic Technology (Yoyon) som är verksam på marknaden för smarta lås. Precis innan årslutet levererades den första ordern och nu är det dags för den andra.

Nu är dessa initiala ordrar av den förpackade sensorn JIRS40 levererade och ordervärdet på den andra leveransen uppgick till 81 900 dollar, motsvarande cirka 850 000 kronor.

Totalt så har dessa två ordar ett värde på 110 100 dollar, cirka 1,15 miljoner kronor, och enligt JonDeTech förs det dialog om ytterligare ordrar för 2024.

Designvinsterna och ordrarna avsåg smarta lås till två olika så kallade Tier1 OEM:er verksamma inom produktområdet. JonDeTech meddelar att dåde Yoyon och OEM:erna ställer sig mycket positiva till samarbetet och utfallet av de två initiala ordrarna, vilket i sin tur har lett till en dialog om uppföljningsordrar samt hur en framtida distributionsstruktur för löpande återkommande ordrar skulle kunna se ut.

JIRS40 är en så kallad SIP (system in a package), det vill säga en paketerad sensorprodukt med färdig funktionalitet redo att implementeras.

– Med den andra leveransen på plats har vårt kinesiska dotterbolag nu trimmat in rutinerna för att börja leverera JIRS40 i större volymer. Det är glädjande att vår produkt JIRS40 har fått positiv feedback från Yoyons kunder och att vi nu har inlett diskussioner om nya beställningar både till smarta lås och nya produktområden. Utöver det för vi parallellt dialoger med utvalda strategiska partners om att distribuera JIRS40 till Europa och utöka produktanvändningsområdet för JIRS40, säger Leif Borg, vd JonDeTech i pressmeddelandet.

Han säger vidare att bolaget se möjligheter att kunna distribuera större volymer av JIRS40 till både asiatiska och europeiska kunder efter den feedback man nu mottagit från Yoyon.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1