Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Elfa Distrelec breddar test- och mätsortiment med KPS

Elfa Distrelec börjar nu att sälja test- och mätinstrument från KPS i hela Europa.

Detta stärker ytterligare Elfa Distrelecs test- och mätsortiment och ger kunderna tillgång till ett ännu bredare utbud av branschledande produkter.

I Elfa Distrelecs sortiment ingår nu en ny DCM-strömtång tillverkad i Europa. DCM3000 är en strömtång som passar för många olika elektriska arbeten, bland annat för att testa spänning, strömstyrka, resistans och kontinuitet. I KPS utbud för solkraft hittar vi även strömtängerna DCM8500PV och DCM8700PV, som båda kan mäta spänning upp till 2 000 V, och multimetern DMM4500PV. Med det här mätsortimentet kan man inte bara mäta spänning i olika delar av elektriska kretsar, utan även testa strömstyrka, resistans, kontinuitet, dioder, frekvens, kapacitet och temperatur. KPS sitt EMEA-lager i norra Spanien, vilket innebär att Elfa Distrelec kan få snabba leveranser.

”Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi vill erbjuda kvalitetsinstrument och när vi nu utökar vårt sortiment med KPS test- och mätprodukter kan vi se till att kunderna har tillgång till avancerade lösningar utan att äventyra budgeten. Med sitt fokus på innovation och tillförlitlighet i kombination med befintlig och utökad tillverkning i Europa är KPS ett perfekt tillskott till Elfa Distrelecs sortiment,” säger Dominic Devlin, Senior Product Manager på Elfa Distrelec, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1