Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Handheld Group
Elektronikproduktion |

Thomas Vallmar blir ny vd för Handheld Group

Den svenska tillverkaren av stryktåliga mobila datorer har utsett Thomas Vallmar till ny vd – med fullt ansvar för Handhelds aktiviteter.

Thomas Vallmar är inget nytt ansikte bolaget, han började på Handheld Scandinavia som försäljningschef 2017 och har sedan dess arbetat nära verksamhetens partners och affärsutvecklingskompetens för att skapa tillväxt och lönsamhet. 

Under juli 2021 tillträdde han rollen som ny vd för Handheld Scandinavia och breddade bolagets fotavtryck på de nordiska marknaderna. Innan han började på Handheld hade Thomas flera chefsroller på hög nivå inom branscher som mobil kommunikation, detaljhandel och affärsrådgivning.

”Jag är stolt över att ta mig an den här nya rollen på Handheld. Vi har många spännande nya projekt i pipelinen och jag ser fram emot att fortsätta driva på det momentum som Handheld har byggt upp”, säger Thomas Vallmar, vd i ett pressmeddelande.

Handhelds sortiment av stryktåliga tablets och handdatorer är speciellt utvecklat för fältarbetare inom industrier som geomatik, logistik, skogsbruk, kollektivtrafik, allmännyttiga tjänster, konstruktion, underhåll, gruvdrift, militär och säkerhet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2