Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Charge Amps
Elektronikproduktion |

Från Svea Solar till Charge Amps – Johannes Boson blir ny vd

Charge Amps nuvarande vd Olle Tholander har på egen begäran begärt att lämna rollen som bolagets vd, en position han innehaft sedan augusti 2022. Johannes Boson har utsetts till tillförordnad vd från och med 1 februari

Rekryteringen för en permanent ersättare till Olle Tholander, som lämnar av privata skäl, har påbörjats.

– Att lämna rollen som VD har varit ett tufft beslut och är helt grundat i privata skäl. Jag har full tillit till teamet, styrelsen och företags strategi och ser fram emot att följa Charge Amps fortsatta resa härifrån, säger Olle Tholander i ett pressmeddelande. 

Johannes Boson sitter i Charge Amps styrelse och kommer senast från rollen som vd för Svea Solars svenska verksamhet. Svea Solar en av Sveriges största solcellsleverantör och en stor aktör på den europeiska marknaden inom hållbara energilösningar.

– Styrelsen tackar Olle för sin enastående insats i rollen som vd och betydande bidrag till företagets tillväxt och utveckling. Med Olle vid rodret har Charge Amps gjort stora framsteg mot målet att bli marknadsledande inom sin sektor. Nu ser vi fram emot att fortsätta detta arbete tillsammans med Johannes medan vi söker efter Olles ersättare, säger Andrea Gisle Joosen, Charge Amps Styrelseorförande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1