Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech inleder samarbete med två svenska bolag

JonDeTech har inlett ett samarbete med Sensative AB, en leverantör av lösningar för digitalisering av den fysiska världen, samt LifeFinder AB, ett bolag med fokus på att utveckla säkerhetslösningar.

Med JonDeTechs sensor JIRS30 som bas kommer parterna att utveckla ett applikationskoncept inom det växande området heatflux.

I projektet ingår bland annat att utveckla, designa och producera en demonstrator i kombination med att utveckla nödvändiga algoritmer för att demonstrera värmeflödesfunktionaliteten. Enligt ett pressmeddelande kommer projektet kommer att starta direkt och målet att skapa applikationer för att kommersialisera JIRS30 inom området heatflux. Man siktar på att ha en första prototyp klar under 2024.  

– Vi har identifierat ett ökat intresse för vår egenutvecklade sensor JIRS30:s unika egenskap att mäta värmeflöde. Samarbetet med Life Finder och Sensative ser vi som en viktig milstolpe för att snabbt kunna nå ut på marknaden med värmeflödesapplikationer och bygger vidare på vår fabless-modell med befintliga samarbeten men också med nya samarbeten, säger Leif Borg, vd för JonDeTech i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2