Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 29 juli 2003

Linux övervakar civilflyg

C.N.S. Systems AB installerar MontaVista Linux Carrier Grade Edition som operativsystem för databehandlings-, övervaknings och kontrollsystemen i en ny markstation.
C.N.S utvecklar och marknadsför system för kommunikation, navigation och övervakning för civil luftfart, fordon på flygplatser och civil sjöfart. Markstationen VDL 4000/GS I är en del av ett integrerat system för övervakning, navigation och kommunikationstjänster mellan markstationer och mobila enheter, eller mellan mobila enheter som är monterade i flygplan eller i flygplatsfordon. Alla C.N.S. produkter för luftfart är baserade på VDL Mode 4, en ny standard för civil flygtrafikövervakning i Europa.

"MontaVista Linux Carrier Grade Edition är en plattform som gjorde det möjligt för oss att komma ut på marknaden på extremt kort tid," säger Tommy Bergström, chefstekniker hos C.N.S. Systems. " Carrier Grade Edition har validerats att arbeta sömlöst med den plattform vi valt, Force Computers CPCI-735."

"Trafikflyget och flygtrafikledare kommer att ha stor nytta av VDL 4000, i termer av ökad personsäkerhet, optimerad logistik och en kostnadseffektiv datakommunikationslösning," säger Cees Boshuizen, chef för MontaVista Softwares försäljning i Europa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1