Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Elektroautomatik
Elektronikproduktion |

Elektroautomatik växer, öppnar nytt kontor i Södertälje

Automationsintegratören Elektroautomatik gasar in i 2024 och "markerar en ny era av tillväxt och närhet till kunderna" med öppnandet av ett nytt kontor i Södertälje.

Etablering beskrivs som en central del i företagets ambition att förbättra servicekapaciteten och samtidigt stärka banden med existerande och framtida samarbetspartners i regionen.

Det nyöppnade kontoret drivs av ett team, hittills bestående av fyra medarbetare. Jesper Tiainen, som efter 12 år inom fordonsindustrin började på Elektroautomatik, arbetar idag som serviceledare och är en av de medarbetare som utgår från Södertäljekontoret.

–  Stort fokus ligger idag på att hitta nya affärsmöjligheter och stärka de befintliga affärsrelationerna i regionen, säger Jesper Tiainen, i ett pressmeddelande..

Valet av Södertälje som plats för det nya kontoret vilar på strategin om att vara nära sina kunder. Urban Gustavsson, Affärsenhetschef Technical Service på Elektroautomatik, menar att närheten till kunderna inte bara gynnar affärsrelationerna, utan även ger medarbetarna möjlighet att vara hemma varje kväll. Södertälje innebär en täckning av en stor radie med företag som antingen redan är kunder eller som potentiellt kan bli det.

– Prioriteringen ligger nu på att stärka Elektroautomatiks serviceerbjudande vilket innebär att säkerställa driftsäkerheten i kunders produktionsanläggningar, förklarar Urban Gustavsson.

Elektroautomatik planer att utöka med företagets Consultant-tjänster inom kort. Detta är tjänster som innefattar analys av befintlig produktionsutrustning för att öka effektiviteten, men kan också innebära mer omfattande uppdrag, som att bistå kundens projektorganisationer vid nyanskaffningar.

Företaget menar att det finns goda utsikter till att utöka personalstyrkan och fler medarbetare kommer att ansluta sig till det nya kontoret framåt.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2