Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© OEM Electronics
Elektronikproduktion |

Ny vd för OEM Electronics

Vid årsskiftet tillträdde Emil Gustafsson som vd, efter 16 år i företaget. Han har tagit sig hela vägen från trainee till kapten för skutan i rollen som vd.

Resan som traniee till vd har inneburit att Emil skaffat sig bred förståelse för företagets verksamhet genom att vara med i alla delar i bolaget – allt från lager, produktförädling, sälj- och leverantörssidan, och administration. 

Trainee-jobbet ledde till en fortsättning som innesäljare och vidare till en tjänst som distriktsansvarig säljare på ett av OEM Electronics affärsområden. Efter fem år på vägarna tog han som 24-åring rollen som produktgruppschef och blev ledare i bolaget för första gången. Det framgår av ett pressmeddelande.

2018 beslutades det att ett av OEM-koncernens Stockholms-baserade bolag skulle integreras in i OEM Electronics och bli ett eget affärsområde. Emil fick då ansvaret att leda arbetet och blev därmed en av fyra affärsområdeschefer på OEM Electronics.

”Det blev en av de tuffaste men också roligaste sakerna jag hade gjort hittills i min karriär”, säger Emil i pressmeddelandet.

Under våren i fjol bestämde OEM Electronics dåvarande vd att, efter 23 år, avsluta sitt uppdrag i bolaget. En rekryteringsprocess påbörjades och Emil var en av de som sökte jobbet och oktober stod det klart att han var den som skulle ta över stafettpinnen för att leda OEM Electronics.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2