Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Allgon
Elektronikproduktion |

Allgon Export slår upp portarna

Allgon meddelar att man samlar sina resurser till en gemensam och starkare enhet, vilket innebär att Tele Radio Export nu blivit Allgon Export.

Dotterbolaget kommer fortsatt verka för en strategisk expansion till nya marknader, nu med ett komplett produktsortimentet från båda sina dotterbolag, Tele Radio och Åkerströms. Verksamheten under den nya flaggag inleddes officiellt den första februari.

Pär Wahlstrand återupptar sin roll under det nya varumärket som General Manager för Allgon Export, med säte på samma plats i Göteborg. Han tar med sig över 15 års erfarenhet av affärsutveckling och sju år inom Allgons dotterbolag Tele Radio.

–Jag är glad över att få leda detta nya kapitel i Allgons historia och ser fram emot att etablera samarbeten runt om i världen, Pär Wahlstrand i pressmeddelandet.

– Pär har varit avgörande för Tele Radios framgångar genom åren. Jag är mycket glad över att Allgon nu får ta del av hans starka drivkraft, tillägger Ola Samelius, vd Allgon AB

Man menar att etableringen av Allgon Export befäster möjligheten för dotterbolagen att expandera till nya marknader och därmed kunna erbjuda ett bredare och mer komplett produktsortiment till kunder på nya marknader. Detta ska också ses som startpunkten för Allgons satsning på viktiga marknader i Sydostasien, Östeuropa och Mellanöstern.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2