Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ABAX
Elektronikproduktion |

Abax satsar på utveckling med ny CTO

Telematikbolaget Abax stärker ledningsgruppen genom rekryteringen av Wan Luo som ny Chief Technology Officer (CTO).

Abax menar att rekryteringen kommer att göra det möjligt att fortsätta utveckla innovativa lösningar och uppfylla målsättningen att bli en global marknadsledare inom smarta mobilitetslösningar.

Wan Luo, som tidigare haft en roll inom bolaget som Head of Engineering, har en meritlista som mjukvaruutvecklare och innovatör. Lou, som har varit med bolaget i nästan fem år, beskrivs som en drivande kraft i företagets produktutveckling, geografiska expansion och marknadsstrategier. 

– Mobilitetsdata är den nya tidsålderns olja. Abax genomgår en transformation från att ha varit ett traditionellt telematikföretag till att bli en insiktsdriven leverantör av smarta mobilitetslösningar. Vårt åtagande är att stärka våra kunder med värdefulla insikter som optimerar deras verksamhet för att minska kostnader, utsläpp och spara värdefull tid, säger Luo i ett pressmeddelande.

Wan Luo tillträder sin roll med omedelbar verkan.

Emma Dyga, vd för Abax, säger i pressmeddelandet att Wan Luos förmåga att omvandla komplexa data till användarvänliga lösningar kommer att vara avgörande för bolaget.

– Wans visionära ledarskap och djupa tekniska expertis är exakt vad ABAX behöver på denna kritiska punkt i vår tillväxtresa.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons