Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Grinn
Komponenter |

Polska Grinn inleder samarbete med Nordic Semi

Nordic Semiconductor inleder ett samarbete på andra sidan Östersjön. Det norska bolaget krokar arm med polska designhuset Grinn.

Partnerskapet beskrivs som strategiskt där Nordic Semiconductors trådlösa expertis kommer att användas för att leverera lösningar till Grinns kunder.

Nordic Semiconductor har gjort sig kända för expertis inom trådlösa teknologi med ultralåg strömförbrukning, en expertis som Grinn är helt inne på att dra nytta av.

– Detta partnerskap är en avgörande milstolpe för oss, ett bevis på vår omfattande erfarenhet av Nordics produkter och vår förmåga att leverera högkvalitativa IoT- och embedded-lösningar. Det handlar om att leverera värde till våra kunder och se till att de får bästa möjliga service och support för sina teknologiska behov, säger Robert Otręba, vd på Grinn i ett pressmeddelande.

Grinn har använt sig av lösningar från Nordic Semiconductor under de senaste 15 åren. I vissa av prejekten har användningen av just Nordics produkter varit avgörande för framgången. Partnerskapet som nu inleds ska enligt Grinn öppna upp nya horisonter och gör det möjligt för Grinn att använda Nordics trådlösa kommunikationsteknologi för att skapa ännu mer avancerade IoT-lösningar.

– Att samarbeta med en global ledare inom trådlös kommunikationsteknik visar oss som ett pålitligt företag inom teknikbranschen. Detta partnerskap markerar vårt åtagande att ligga i framkant genom att använda den senaste tekniken för att leverera toppmoderna lösningar till våra kunder, säger Łukasz Gajda, teknisk chef på Grinn.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons