Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB Group
Mönsterkort |

Anders Forsén lämnar NCAB till hösten

Ekonomichefen för den svenska mönsterkortsleverantören har meddelat att han önskar lämna sin post i NCAB efter sommaren 2024. En rekryteringsprocess kommer därför inledas för att hitta Anders Forséns ersättare före halvårsskiftet.

Anders Forsén har varit CFO i NCAB sedan 2008 och varit med och tagit bolaget från ett privatägt bolag till börsnoterat – med allt vad det medför i ökad rapportering och styrning. Under hans tid har NCAB gått från en omsättning på drygt 300 miljoner kronor till idag cirka 4 miljarder kronor.

"NCAB har utvecklats från en nordisk trader av mönsterkort till en världsledande, full-service-leverantör med krävande kunder globalt. Resultatet har varit starkt och tillväxten hög under många år. Förutom att han varit framgångsrik i CFO-rollen har Anders bidragit starkt till våra lyckosamma förvärv," säger Peter Kruk, Vd och koncernchef i NCAB i ett pressmeddelande.

Anders Forsén, avgående CFO i NCAB, säger själv att han efter 16 år i bolaget ser fram emot en friare tillvaro.

"Jag har haft en fantastisk tid i NCAB. Mycket har hänt och tillsammans har vi utvecklat NCAB från ett litet bolag till en global marknadsledare, det har varit en ynnest att bidra till den resan. Men jag har arbetat här i över 16 år, så jag ser nu fram emot en friare tillvaro. Jag tänker inte gå till något nytt operativt jobb utan ser fram emot mer ledighet, möjligtvis blandat med andra kortare uppdrag."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons