Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Propoint
Elektronikproduktion |

Propoint förstärker kompetensen

Kontraktstillverkaren Propoint meddelar att man stärker upp kompetensen inom bolaget med en ny teknisk säljare – med gedigen erfarenhet.

Med en bakgrund som elektroingenjör kliver nu Lars Hagen in i rollen som technical sales engineer hos elektroniktillverkaren i Kungsbacka. Han har under många år jobbat som telekomingenjör hos bland annat Ericsson och Huawei. 

Hans första professionella steg togs hos Ericsson, där han arbetade i sex år. Här fick han omfattande erfarenhet av kalibrering och användning av avancerade instrument som oscilloskop och nätverksanalysatorer. Han bidrog till utvecklingen av prototyper och basstationer, går det att läsa i ett pressmeddelande.

Karriären efter Ericsson fortsatte med flera andra telekommunikationsprojekt, men denna gång utomlands, bland annat i Mexiko och Chile, och med stora företag som Nokia och Huawei. 2018 kom det dock en vändning då han beslutade att studera försäljning och marknadsföring på heltid i två år.

Lars anslöt sig till Propoint med en önskan att vara nära tekniken och se hur kunder utvecklar sina produkter inom elektronikproduktion.

"Med sin unika bakgrund och erfarenhet är Lars väl rustad för att möta framtida utmaningar och fortsätta bidra till framgångar inom elektronikproduktionen, från prototyper till färdig produkt så som kretskort och Box Build," skriver kontraktstillverkaren i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons