Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© abb
Elektronikproduktion |

ABB utökar elektrifieringstjänsterna via förvärv

ABB har ingått ett avtal om att förvärva SEAM Group för att utöka utbudet inom elektrifieringstjänsterna. Förvärvet breddar ABB:s electrificationportfölj med industriell tillgångsförvaltning och konsultationstjänster i USA med ytterligare 3 000 kundanläggningar

SEAM Group tillhandahåller en rad tjänster, bland annat strategisk rådgivning, anpassad utbildning, avancerad teknik och datahanteringslösningar för att hjälpa kunderna att förbättra säkerheten och det operativa resultatet genom att säkra tillgångarnas drifttid och förbättra produktiviteten.  

Företaget har närmre 250 anställda och stöttar över 1 miljon energidrivna tillgångar åt över 800 aktiva kunder som är verksamma i USA och i Amerika, EMEA och Asien. Med på cirka 3000 kundanläggningar och ett starkt fäste i segment som kommersiella byggnader, datacenter, hälso- och sjukvård, tillverkning samt förnybara energikällor inklusive infrastruktur för elfordonsladdning, kommer SEAM Group att stärka ABB:s tjänster inom låg- och mellanspänning där en tillförlitlig och tillgänglig strömförsörjning är avgörande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons