Annons
Annons
Annons
Annons
© Hexatronic
Elektronikproduktion |

Hexatronic buntar ihop dotterbolag

Hexatronic meddelar att man slår samman dotterbolagen Hexatronic Cables & Interconnect Systems och Hexatronic Fiberoptic och bildar Hexatronic Sverige.

Sammanslagningen går hand i hand med bolagets strategi att ha ett starkt lokalt fiber-till-hemmet bolag i utvalda marknader. I och med sammanslagningen kommer Hexatronic erbjuda ett komplett systemerbjudande till den svenska marknaden.

Under de senaste tio åren har Hexatronic varit bidragande till fiberutbyggnaden i Sverige genom de båda dotterbolagen. Med sammanslagningen tar man ytterligare steg och stärker den kommersiella kapaciteten och effektiviteten i verksamheten. Sammanslagningen planeras att ske under våren 2024.

”Sammanslagningen av våra två svenska verksamheter är i linje med vår ambition att alltid säkerställa att vi är effektiva i hur vi går till marknaden. Genom sammanslagningen möjliggör vi en samlad stärkt och mer effektiv organisation, inte minst kommersiellt, tillsammans med ett komplett systemerbjudande, inklusive utbildning och fältsupport”, säger Henrik Larsson Lyon, vd för Hexatronic Group i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2