Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Zaptec
Elektronikproduktion |

Zaptec utser Kurt Østrem till vd

Kurt Østrem blir ny vd för för laddboxföretaget Zaptec. Han har sedan den andra oktober förra året har varit tillförordnad vd och finanschef för bolaget men kliver nu in i rollen permanent.

Efter vad som bekrivs som en noggran process under de senaste månaderna, har styrelsen för Zaptec beslutat att utse Kurt Østrem, finanschef och tillförordnad vd för tredje gången i sin karriär med Zaptec, som vd för bolaget.

"Kurt har nyligen under rekryteringsprocessen övertygat styrelsen om att han har erfarenheten, beslutsamheten, visionen och ambitionen att driva ytterligare utveckling av Zaptec med det bästa intresset för intressenterna," går det att läsa i ett pressmeddelande.

Kurt Østrem kommer officiellt att tillträda rollen från och med idag den 22 februari 2024.

"Jag ser fram emot den fortsatta resan med Zaptec och det talangfulla teamet som dagligen ägnar sig åt att leverera kvalitetsladdare över hela Europa. Jag är ivrig att bygga organisationen vidare och är redo att ta företaget till nästa nivå," säg Kurt Østrem.

Zaptec började sin resa år 2012 och fick sitt genombrott år 2017 när den första elbilsladdaren producerades. Kurt har varit den del av företaget sedan 2014. Under 2023 nådde bolaget en riktigt milstolpe med en halv miljon laddare producerade och patenterad laddningsteknik.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1