Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Gapwaves
Komponenter |

Gapwaves får uppföljningsorder från europeisk fordonsleverantör

Under Q1 2023 inledde Gapwaves ett samarbete icke namngiven tier 1-leverantör inom fordonsindustrin. Kunden har nu beställt ett nytt projekt från det svenska bolaget gällange design, utveckling och produktion av vågledarantenner.

Den inledande fasen av detta nya projekt återspeglas i denna första order, med ett värde av cirka 1,8 miljoner kronor med förväntad leverans under Q1 2024. Order är en del av ett utvecklingsprojekt som kommer att slutföras under 2024 och kommer att uppgå till cirka 3,7 miljoner kronor.

Den hemliga kunden är som sagt en tier 1-leverantör inom fordonsindustrin, och denna nya order är deras fjärde med Gapwaves sedan första kvartalet 2023 och innebär utveckling av en antenn, avsedd för Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), baserad på Gapwaves nyligen lanserade Multi-Layer Waveguide (MLW) teknologi.

– Detta nya projekt understryker ytterligare vårt stärkta samarbete med denna tier 1-leverantör samt det värde som Gapwaves-teknologin konsekvent levererar till dem. Det är också ytterligare ett bevis på att våra vågledarantenner uppfyller de höga standarderna för fordonsindustrin och visar relevansen av MLW-tekniken på marknaden. Vi ser fram emot att utöka vårt samarbete, säger Gapwaves vd, Jonas Ehinger, i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1