Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Sensys Gatsos partner skriver kontrakt i Finland

Sensys Gatso Group har genom sin partner Destia Oy, skrivit ett kontrakt med de upphandlande organisationerna Fintraffic och Rikspolisstyrelsen i Finland för leverans av trafiksäkerhetskameror i Finland.

Sensys Gatsos del för leveranser av trafiksäkerhetskameror beräknas vara värd 20 miljoner kronor under en period av fyra år.

"Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Destia, Fintraffic OY och Rikspolisen för att gemensamt utveckla och förbättra trafiksäkerheten i Finland", säger Jörgen Andersson, Managing Director, Sensys Gatso Sweden, i ett pressmeddelande.

Henrik Jinnestrand, Head of Sales North Europ, menar att bolaget sedan en lång tid tillbaka har varit den etablerade marknadsledaren i Norden. 

“Detta tilldelningsbeslut bekräftar vår starka position och ger oss en solid plattform för att ytterligare utöka vår närvaro. Vi ser fram emot att göra de finska vägarna säkrare och jag tackar Rikspolisen och Fintraffic för förtroendet de har för oss.” säger Henrik Jinnestrand, Head of Sales North Europe.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2