Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MMAB
Mönsterkort |

Tobias Hjelm lämnar MMAB

Det har gått lite mer än ett år sedan Malmö Mönsterkort blev uppköpta av den franska mönsterkortsleverantören Icape. Sedan dess har den svenska tillverkaren svidat om till Icape MMAB och blivit en viktig kugge i koncernens nätverk.

”Ett av Icapes mål är att erbjuda nya tillverkningsalternativ till sina kunder utanför Asien. Det var också anledningen till förvärvet av fabriken i Sydafrika, Trax Group. Och med MMAB får Icape Group en europeisk fabrik för prototyper och små serier, för att på så sätt stärka sitt nätverk,” berättade Tobias för Evertiq i samband med förvärvet 2022.

Men det var 2022, idag möts vi av nyheten att Tobias – efter närmare 20 år med MMAB – kommer att lämna sin roll som vd för Icape MMAB.

I ett utskick till kunderna framfår det att Tobias Hjelm kommer att lämna bolaget vid slutet av månaden, något som ska möjliggöra en smidig övergång till den nya ledningen.  

Ekonomichef Susanne Andersson, säljchef Patric Carlberg och produktionschefen Stefan Nordeng kommer tillsammans att ta sig an det dagliga ledningsarbetet.

”Det är det svåraste beslutet i mitt liv, men efter nästan 20 år med företaget känner jag att det är dags att gå vidare och prova något annat,” skriver Tobias Hjelm i utskicket.

Vart det bär av, förtäljs dock inte.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons