Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ferroamp
Elektronikproduktion |

Ferroamp i gemensam satsning med Aira

Clean energy tech-företagen Ferroamp och Aira har tecknat avtal om en gemensam satsning på energilösningar för den europeiska marknaden. Nu inleds ett utvecklingsarbe för att integrera Ferroamp-systemet med Airas energierbjudande till villaägare.

– Genom att vi utvecklar och tillverkar nya produkter i samarbetet med Aira får vi möjlighet att expandera brett i Europa och får tillgång till flera stora marknader. Det här visar verkligen styrkan i vårt öppna modulära system och hur det enkelt kombineras med andra smarta lösningar, säger Kent Jonsson, vd för Ferroamp i ett pressmeddelande.

Airas har som mål att snabba på elektrifieringen av fastighetsvärme genom ett byte till värmepumpar och annan förnybar teknologi. Genom att integrera Ferroamps smarta styrning av solenergi, batterier och elbilsladdning i systemet menar man att det blir möjligt för kunden att ytterligare optimera energianvändning och uppvärmning, och detta i ett enda system

Företagen siktar på att initialt rikta erbjudandet till villaägare i Tyskland, Italien och Storbritannien.

Utvecklingsavtalet kritades på den 6 mars och nu inleder man arbetet med att utveckla och integrera Ferroamp-systemet i Airas kunderbjudande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2