Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mailthepic dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Tim-Nordic OY expanderar till Sverige

Tim-Nordic OY, som levererar utrustning och material till elektronikindustrin, växer och öppnar nytt säljkontor i Stockholm.

Tim-Nordic OY har tidigare främst varit fokuserade på  Finland och Estland men tar nu ett kliv över Östersjön för att vinna marknadsandelar i Sverige.

"Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra produkter och expertis till den svenska marknaden. Sverige har en stark position inom elektronikproduktion och utveckling, och vi ser fram emot att bidra till den fortsatta tillväxten och utvecklingen här," säger Jan Fagerström, vd på Tim-Nordic, i ett pressmeddelande. 

Med Tim-Nordics inträde på den svenska marknaden siktar man på att stärka företagets lokala närvaro och erbjuda svenska kunder tillgång till flera varumärken och kundservice. Idag har bolaget säljkontor i Finland, Estland och Sverige.

Pär Gester, kliver dessutom in till bolaget som nyutnämnd säljare för Sverige. 

"Att öppna vårt säljkontor i Stockholm ger oss möjlighet att närmare samarbeta med våra svenska kunder, såväl befintliga som nya. Det är en ära att få vara en del av Tim-Nordics professionella och erfarna team," säger Per.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons