Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Invisio får stororder värd 465 miljoner kronor

Invisio har fått en beställning från en hemlig kund i Europa värd 465 miljoner kronor. Orden är uppdelad på en beställning på Intercom-system värd 230 miljoner kronor samt en beställning på radiosystem för fordon värd 235 miljoner kronor.

Invisio skriver i ett pressmeddelande att merparten av leveranserna är planerade att starta under andra kvartalet 2024 och beräknas vara avslutade under fjärde kvartalet 2024. Ordern innebär även ett underhålls- och reservdelspaket som kommer att levereras under 2025 och 2026.

Bolaget har mottagit en beställning avseende Intercom-system och det tillhörande personliga systemet. Dessutom kommer Invisio att fungera som huvudentreprenör för hela kundens beställda kommunikationssystem som omfattar fordonsradio med installation och utbildning.

En betydande del av affären avser att det svenska bolaget agerar som systemintegratör för fordonsradio från tredje part. För denna del erhåller bolaget en service-marginal, innebärande mindre än 10 procents bruttomarginal.

”Detta är den största beställningen av Intercom-system vi har fått hittills. Jag ser detta som en bekräftelse på att våra lösningar uppfyller de mycket höga krav som våra användare har, som arbetar under de mest kritiska och utmanande förhållandena”, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons