Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Bintel vänder sig till Inission för tillverkningsmuskler

Bintel AB och Inission Syd AB har ingått ett tillverkningsavtal där det under mars månad påbörjas tillverkning av Bintels produkter i Inissions fabrik i Malmö. Affären är värd cirka 4 miljoner kronor de första 12 månaderna.

Bintel har varit verksamma sedan 2018 och levererar IoT-lösningar för avfallshantering i syfte att hjälpa kunder nå miljömässiga och ekonomiska mål. Genom att kombinera hårdvara och mjukvara skapas förutsättningar för ett strukturerat och kontinuerligt arbetssätt som minskar mängden restavfall. 

Avtalet tillsammans med Inission Syd omfattar hårdvaran, med processer såsom kretskorttillverkning, lackning, box build samt logistiklösningar.

– Med Inission har vi nu en modig och uthållig partner som förstår tillväxtbolag. En bra kombination där vi tillsammans blir framgångsrika. Nu rustar vi för stark tillväxt och Inission visar att man har ambitionen att följa med oss ​​på denna resa, säger Jennie Orton, vd Bintel i ett pressmeddelande.

Bintels produkter monteras på avfallskärl och på så vis kan avfallsnivåerna analyseras och därmed kan en ökad sortering uppnås, och upphämtning och tömning kan optimeras. 

– I Malmö kan vi erbjuda närhet, kapacitet, flexibilitet och tekniska kunnande. Dessutom har vi höga ambitioner inom hållbarhet. Därför är det extra hedrande att ett så miljömedvetet bolag som Bintel valt Inission Syd som strategisk tillverkningspartner. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet och stödja Bintel i deras strategi för IoT-lösningar och produkter för avfallshantering, säger Carl Lidén, Managing Director Inission Syd.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons