Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© HP Elektronik Montage
Elektronikproduktion |

Nya ägare för dansk elektroniktillverkare

Danska HP Elektronik-Montage har fått nya ägare – något som öppnar dörren för fortsatt tillväxt och utveckling.

De tidigare ägarna Laila & Michael Ravn lämnar nu över ansvaret till de nya ägarna, Jens Løgstrup och Christian Aarosin, samt tillförordnade COO Michael Ravn.

Efter flera års funderingar på att hoppa av ledningen för att fokusera på andra intressen har Laila och Michael Ravn hittat efterträdaren i Bo Eilskov Knudsen, som anställdes som vd under oktober förra året. Tillsammans har de lyckats driva företaget mot en framgångsrik försäljning och samtidigt sett till att HP Elektronik-Montage förblir danskägt.

– Jag måste erkänna att jag inte hade förutsett den tillväxt vi har haft. Det var inte en del av mina framtidsplaner att driva och växa i den takt vi har visat. Men när det finns en positiv aura kring HP Elektronik-Montage är det svårt för en cirkusclown att inte hänga med när det är sågspån i manegen, säger Michael Ravn, tidigare vd, tillförordnad COO i ett pressmeddelande.

De nya ägarna, Jens Løgstrup och Christian Aarosin, betonar sitt långsiktiga investeringsperspektiv och vilja att behålla företagets värderingar intakta.

– Vi köpte oss in i bolaget för att vi gillar bolaget och dess värderingar. Det är en långsiktig investering och det är viktigt att bolagets värderingar fortsätter och att inga förändringar förutses. Vi vill se att bolaget går bra och växer förnuftigt, säger de nya ägarna.

Bo Eilskov Knudsen, bolagets nya vd, ser själv fram emot samarbetet med de nya ägarna.

– Jag ser det kommande samarbetet med de nya ägarna som spännande och med många möjligheter som underbygger företagets fortsatta tillväxt., säger Bo Eilskov Knudsen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons