Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com
Teknik |

Hexagon utser nya divisionschefer för Autonomous Solutions

Från och med den första maj 2024 kommer Maria Luthström och Gordon Dale, som gemensamma chefer, att leda Hexagons division Autonomous Solutions.

Båda kommer att ingå i Hexagons koncernledning och rapportera direkt till Paolo Guglielmini, Hexagons vd och koncernchef. Michael Ritter, nuvarande chef för Autonomous Solutions, kommer att gå i pension i slutet av 2024 efter en övergångsperiod.

Autonomous Solutions lanserades 2022 och består av divisionerna Autonomy & Positioning (A&P) och Mining. A&P erbjuder end-to-end-lösningar för autonomi och positionering med hög noggrannhet inom land, hav och i luften. Mining gör det möjligt för gruvor att koppla samman alla delar av sin verksamhet med teknologi som gör data användbar i realtid genom att integrera, automatisera och optimera kritiska arbetsflöden.

Maria Luthström har varit chef för Hexagons A&P-division sedan oktober 2022. Hon anslöt sig till Hexagon 2015 och var tidigare chef för Hexagons funktioner för hållbarhet och investerarrelationer.

Gordon Dale har varit Chief Operating Officer för A&P-divisionen sedan 2016 och har i sin roll som Chief Synergy Officer varit avgörande i bildandet av Autonomous Solutions-divisionen. Han har varit en del av Hexagon i 16 år och kom in via Hexagons förvärv av NovAtel.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons