Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Farnell
Komponenter |

Farnell utökar utbudet av passiva komponenter

Farnell utökar sitt sortiment av passiva komponenter avsevärt genom att lägga till nya produkter från varumärken som Yageo, Kemet, Murata, Wurth Electronik och Panasonic.

Marknaden för passiva komponenter förväntas fortsätta öka under de kommande åren. Den ökande populariteten för konsumentelektronik, fordonselektronik och industriell automation resulterar i att mer passiva komponenter krävs i alla tillämpningar. 

Farnell har åtagit sig att lagerföra ett brett utbud av passiva produkter från marknadsledande leverantörer för att säkerställa att kritiska projekt som sträcker sig från robotteknik och IoT till elfordon, 5G och medicintekniska produkter, kan fortlöpa utan förseningar. Med över 230 000 produkter i lager kan kunderna nu köpa kondensatorer, EMC/RFI-dämpning, filter, induktorer, potentiometrar, trimmers och motstånd, allt på ett och samma ställe.

”Farnell är väl medvetna om de ständigt föränderliga marknadskraven och behovet av att ligga steget före. Med det växande antalet tillämpningar som kräver passiva komponenter, såsom IIOT, robotik, elfordon och laddning, wearables och mer, är Farnell engagerade i att ligga i framkant av nya produktintroduktioner och samarbeta med tillverkare från redan från utformningen av ny teknik. Vårt utökade produktsortiment och starka position inom linjekretskort positionerar oss väl för att möta den framtida efterfrågan på mindre och kraftfulla komponenter,” säger Juergen Ruben, Director Sales DACH & Eastern Europe hos Farnell, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons