Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Kryosheet tar sig in på ny marknad

GT-TIM-produkten Kryosheet har valts som gränssnittsmaterial för en serverpark i Sydostasien. Det uppger Smart High Tech som tillsammans med Thermal Grizzly saluför Kryosheet.

Smart High Tech och Thermal Grizzly uppger vidare att det inte är affärens ekonomiska värde som är viktigast, utan att den nya ordern är en viktig inbrytning på en ny marknad.  

Den är också en direkt följd av ett bredare samarbete mellan Thermal Grizzly och Smart High Tech, i vilket Thermal Grizzly bistår kunder med designexpertis, branschkunnande och kundrelationer medan Smart High Tech levererar tekniken. 

Nu jobbar de båda företagen med att ta fram specifika lösningar till add-in-board-företag som bland annat tillverkar grafikkort, där volymerna är väldigt stora. 

”Samarbetet mellan Smart High Tech och Thermal Grizzly fungerar på ett fantastiskt sätt där båda parter har mycket att vinna. Smart High Tech drar nytta av deras renommé och kunnande inom avancerad datorkylning, vilket gör att Smart High Techs teknik snabbare når ut till fler användare”, säger Smart High Tech VD Lars Almhem i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons