Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

AMD produktionssätter Smart High Techs lösning

Det amerikanska processorföretaget AMD, som svenska Smart High Tech samarbetat med under en tid, har efter en utvärdering valt att produktionssätta GT-TIM för komponenttester av ett specifikt chip som förväntas lanseras under året.

Smart High Tech skriver i ett pressmeddelande att man tillsammans med AMD har arbetat för att hitta rätt produktegenskaper där Smart High Techs GT-TIM-produkt ska användas vid funktionstest av samtliga chip i tillverkningsprocessen.

Ett interface-material för test-applikationer behöver ha hög prestanda och vara stabilt över många testcykler, ska ha lång lagringshållfasthet och får inte kontaminera de testade chipen. För Smart High Tech är det ett kvitto på att deras produkt håller måttet nu när man klarat de krav som ett företag som AMD ställer på producenter av termiska gränssnittsmaterial.

Att AMD valt Smart High Techs gränssnittsmaterial vid komponenttester innebär en årlig försäljningsvolym på tusentals produkter per chipvariant de testar, vilket ökar med tiden allteftersom fler specifika chip designas för att testas med GT-TIM.

– Vi är mycket glada över samarbetet med AMD där Smart High Tech lyckats ta fram en produkt som uppfyller AMD:s stringenta krav för att testa deras mest avancerade chip. Vi ser fram emot att nu börja leverera löpande till AMD för detta och ytterligare chip, vilket naturligtvis även ger en rejäl skjuts i processen att nå de fasta applikationernas höga volymer som finns inom AMD och inte minst hos efterföljande företag som bygger in deras chip i sina egna produkter, säger Lars Almhem, vd på Smart High Tech i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons