Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© smartTec
Elektronikproduktion |

Nordson ska ta Norden via danska smartTec

Amerikanska Nordson Electronics Solutions, som levererar produktionsutrustning för tillverkning av elektronik, utökar sitt partnerskap med den danska distributören smartTec Nordic A/S.

smartTec Nordic kommer nu att att stödja ASYMTEK beläggnings- och doseringsprodukter samt SELECTs lödningsprodukter i Sverige, Finland och de Baltiska länderna, utöver Danmark och Norge som redan betjänas av det danska bolaget.

smartTec Nordic has sin bas i Köpenhamn och tillhandahåller försäljning, ingenjörstjänster, applikationsutveckling, reservdelar och service för ASYMTEK- och SELECT-produkter. De är en del av tyska smartTec GmbH, som har stött Nordsons produktlinjer i många år. En demonstrationsanläggning nära Frankfurt kör fullständiga produktionslinjer för konformbeläggning och dosering för test- och processtutveckling för kunder. 

– Vi har redan samarbetat med Nordson Electronics Solutions i Danmark och Norge och ser hur de fortsätter att leverera högkvalitativa produkter samt banbrytande teknologi för konformbeläggning, dosering och selektiv lödning. Detta gjorde det till ett logiskt beslut för smartTec Nordic att utöka verksamheten med Nordson Electronics Solutions, säger Lars Bøndergaard, vd för smartTec Nordic A/S.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons