Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© W5 solutions
Elektronikproduktion |

W5 Solutions får order värd 32 miljoner kronor

Försvarskoncernen W5 Solutions har mottagit en beställning inom produktområdet Live-Fire Training från en befintlig europeisk kund.

Ordervärdet uppgår till 32 miljoner kronor med en leveransplan under andra- och tredje kvartalet 2024, samt en option värd 48 miljoner kronor förväntad att realiseras under 2025 och 2026.

Leveransen av systemet är avsett att förbättra utbildningsprocessen och resultera i ökad förmåga, samtidigt som det sparar tid och är kostnadseffektivitet.

– Vi är glada över att ytterligare stärka vårt partnerskap med denna kund genom att leverera vårt system för skjututbildning och är förvissade om att detta leder till ökad förmåga hos soldater och sjömän. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet som leverantör och ser fram emot att fortsätta stödja vår kunds utbildningsbehov, säger Evelina Hedskog, vd & koncernchef på W5 Solutions i ett pressmeddelande.

Inom produktområdet erbjuder W5 Solutions både målsystem som används för skjutövningar på skjutbanor och avancerade system med hundratals mål som kan programmeras för olika scenarier.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons