Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech utser Niklas Kvist till ny Chief Product Officer

JonDeTechs vd, Leif Borg, har utsett Niklas Kvist till Chief Product Officer (CPO) och medlem i bolagets ledningsgrupp.

Niklas Kvist har gedigen erfarenhet inom både teknik- och komponentmarkanden och har tidigare bland annat varit CTO på Wifog och utvecklingschef på Neonode. Han har också tidigare innehaft flera nyckelpositioner på JonDeTech. Mellan 2017 och 2022 axlade han rollen som chef över JonDeTechs ingenjörer och var ansvarig för Bolagets applikationsutveckling.

– Med Niklas breda kunskaper om marknaden, hans omfattande globala kontaktnät och hans långa erfarenhet inom JonDeTech kommer han vara en stor tillgång för bolaget. Jag är mycket glad över att välkomna honom tillbaka i en central roll för vår kommersialisering där hans egenskaper och kunnande kommer skapa stora möjligheter för att vidareutveckla vår produktportfölj och skapa förutsättningar för ökad försäljning av våra produkter, säger Leif Borg, vd för JonDeTech i ett pressmeddelande.

Niklas Kvist kliver in i sin nya roll idag den 22 april 2024.

– Jag är mycket glad över att återvända till JonDeTech och att få arbeta med ett team som framgångsrikt arbetar för innovation och kvalitet inom en ständigt växande sensorsmarknad. Tillsammans med mina kollegor ser jag fram emot att fortsätta utveckla våra produkter och stärka vårt erbjudande på den globala marknaden, säger Niklas Kvist om sin nya roll.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons