Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Acconeer
Komponenter |

Acconeer går med i STMicros Partner Program

Lundabolaget Acconeer har gått med i STMicroelectronics Partner Program för att göra sina Pulsed Coherent Radar-sensorer tillgängliga för ST:s kunder.

För att förkorta utvecklingstiden erbjuder Acconeer sina kunder utvärderingskit och radarmoduler redo för integration i massvolymprodukter. Genom att kombinera ST:s mikrokontroller med Acconeers 60 GHz radarsensorer kan man tillhandahålla högpresterande, strömsnåla moduler som man menar är perfekta för batteridrivna IoT-enheter.

– Genom att bli en del av ST Partner Program har vi en ännu bättre position att leverera spjutspetslösningar till våra gemensamma kunder. Vi har använt ST MCUs för flera av våra radarmoduler, och detta strategiska samarbete kommer att möjliggöra ännu bättre stöd till våra gemensamma kunder, säger Lars Lindell, vd, Acconeer i ett pressmeddelande.

STMicroelectronics skapade ST Partner Program för att påskynda kundutveckling genom att identifiera och lyfta fram företag med kompletterande produkter och tjänster. 

– Acconeers kunskap om ST-portföljen och spetskompetens kan hjälpa kunder att möta designutmaningar och förkorta utvecklingstiden, säger Alessandro Maloberti, Partner Ecosystem Director, STMicroelectronics.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons