Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Rohde Schwarz
Elektronikproduktion |

Rohde & Schwarz öppnar ny anläggning i Indien

Den 22 april invigde Rohde & Schwarz ett nytt center i Bengalurus Manyata Tech Park, som rymmer FoU, systemintegration samt kalibrerings- och reparationstjänster.

Öppnandet ökar inte bara företagets närvaro i Indiens tredje största stad, utan stärker också dess bolagets engagemang i regeringsinitiativet "Make in India" – som syftar till att främja innovation inom fordons-, telekom-, halvledar-, elektronik-, flyg- och försvarssektorerna.

– Vi är stolta över att utöka vår närvaro i Bengaluru. För Rohde & Schwarz är Indien inte bara en tillväxtmarknad utan en viktig komponent i vår globala strategi. Den nya anläggningen markerar en viktig milstolpe i vår resa mot att stärka vår position som en pålitlig partner i Indiens tekniska landskap, säger Andreas Pauly, president och CTO för Rohde & Schwarz, i ett pressmeddelande.

FoU-teamet i Bengaluru är involverade i utvecklingen av nästa generations lösningar för företagets test- och mätningsdivision.

Den nya anläggningen har ett ISO 9001 och ISO17025 (NABL) ackrediterat kalibrerings- och reparationsservicecenter, som erbjuder precisionstjänster. Vidare kommer anläggningen också att omfatta försäljning, systemintegration samt en dedikerad demo-yta för att visar upp olika test- och mätutrustning och testlösningar.

– Vi är glada över de möjligheter som vår nya anläggning ger, vilket gör att vi kan förbättra våra tjänster till den indiska teknikindustrin och underlätta innovation inom elektronik-, halvledar-, fordons- och telekommunikationssektorerna, säger Yatish Mohan, vd Rohde & Schwarz India.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons