Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Acconeer
Komponenter |

Ytterligare en Japansk bil med Acconeers radarsensor på gatorna

Lundabolagets radarsensor går nu att hitta i en bilmodell från en japansk biltillverkare.

Acconeers A1 pulsade koherenta radarsensor används i en bilmodell från en ej namngiven japansk högvolymtillverkare av bilar för access control – vilket möjliggör beröringsfri öppning av bagageutrymmet på en bil.

Det svenska bolaget uppskattar det totala värdet av denna modell till 15 miljoner kronor under sju år. Bilmodellen släpps på den amerikanska marknaden av det icke namngivna företag som beskrivs som en av de tio största biltillverkarna globalt. 

– Vi är glada över att se ännu en bil med vår sensor rulla ut på gatorna, och denna gång med en ny tillverkare. Det är en bekräftelse på att vår teknik är överlägsen andra befintliga lösningar, och vi förväntar oss många fler design wins och lanseringar för detta användningsfall framöver, säger Acconers vd Lars Lindell i ett pressmeddelande. 

Fordonsindustrin har visat sig vara ett viktigt affärssegment för Acconeer där bolagets radar visat sig kunna ersätta befintliga kapacitiva lösningar för access control. Baserat på detta räknar Acconeer med att deras försäljning till fordonsindustrin kommer att växa betydligt under de kommande åren.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons