Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Fingerprint
Komponenter |

Fredrik Ramberg tar plats som CPO för Fingerprint

Fingerprint Cards har utsett Fredrik Ramberg till ny Chief Product Officer (CPO) med tillträde omedelbart.

– Jag är mycket glad över att Fredrik har tackat ja till att ta sig an denna nyckelposition i vår ledningsgrupp när vi går vidare med genomförandet av vår transformationsplan. Med en rik teknisk bakgrund inom biometrisk teknik och produktutveckling är jag övertygad om att Fredriks kompetens och ledaregenskaper gör honom idealisk för att vägleda vår produktutvecklingsstrategi när vi fortsätter att diversifiera och utöka omfattningen av våra lösningar, säger vd och koncernchef Adam Philpott i ett pressmeddelande.

Sedan Fredrik började på Fingerprints 2014 har han haft flera ledande befattningar, senast som Head of R&D för Payment och Access. Från 2019 till 2021 var han en del av ledningsgruppen som företagets senior VP för FoU. Han har bland annat varit Senior Manager för Customer Engineering System & Hardware Development samt Manager för ASIC System-integration och verifiering. Innan Fredrik började på Fingerprints hade han olika ingenjörsroller på SAAB, TSMC och Ericsson.

– Jag vill också passa på att tacka Ted Hansson, då han kommer att lämna bolaget. Ted har, förutom CPO, varit tillförordnad vd för Fingerprints samt Senior VP för Mobile och landschef för Fingerprint Cards Kina, säger Adam Philpott, vd och koncernchef i Fingerprints.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons