Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mycronic
Elektronikproduktion |

Mycronic ska leverera två SLX-maskritare till kund i USA

Det svenska produktionsutrustningsbolaget Mycronic har erhållit en order på två SLX-maskritare från en befintlig kund i USA.

Enligt bolaget ligger ordervärdet inom intervallet 14-16 miljoner dollar. Det första systemet är planerat att levereras under det tredje kvartalet 2025, medan det andra systemet är planerat att levereras under det fjärde kvartalet 2025, det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi är tacksamma över möjligheten att få leverera två avancerade SLX-maskritare, i syfte att öka produktionskapaciteten hos en befintlig kund, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic.

Mycronic menar att den laserbaserade maskritaren SLX möter en stigande efterfrågan på fotomasker till halvledarindustrin, samt ett kommande ersättnings- och moderniseringsbehov. Fotomasker tillverkade av laserbaserade maskritare är mycket viktiga och står för en majoritet av alla producerade fotomasker för halvledartillverkning. 

Mycronics division Pattern Generators erbjuder maskritare och mätsystem inom bildskärmstillverkning och produktion av halvledare.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons