Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Excidor
Elektronikproduktion |

Daniel Majgren blir ny vd för Excidor

Daniel Majgren blir ny vd för Lagercrantz Group-ägda Excidor, som utvecklar och tillverkar styrsystem, knappsatser och elektronik för förarmiljöer.

Daniel efterträder Jan-Erik Persson som efter fem år i vd-rollen byter tjänst till företagets utvecklingschef.

Daniel tar med sig  över tjugo års erfarenhet av försäljning, affärs- och verksamhetsutveckling varav femton år i ledande positioner. nivå.

– Excidor har en stark position på marknaden och jag är imponerad av företagets utveckling och vad alla på Excidor har åstadkommit. Jag känner mig glad och stolt över att leda Excidor in i framtiden som ny vd. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten och relationerna med både befintliga och nya kunder tillsammans med teamet och jag ser en stor potential i branschen framåt, säger Daniel Majgren i ett pressmeddelande.

Excidor är just nu inne i en utvecklingsfas och har många pågående projekt, inklusive nya produkter och utveckling av nästa generations styrsystem och komponenter. 

Efter sina fem år som Excidors vd fick Jan-Erik Persson möjligheten att flytta fokus till det han tycker om allra mest – nämligen teknik. När tjänsten som Excidors utvecklingschef blev ledig kändes det naturligt för Jan-Erik att byta roll och fokusera.

– Det känns spännande och jag är glad över att bli CTO. Efter fem år lämnar jag varmt över ledarskapet för Excidor till Daniel och hans nya energi och tankesätt, säger Jan-Erik Persson.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons