Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology Group
Teknik |

Sigma Technologys satsar på Norge

Sigma Technology Group utökar sin närvaro i Norge genom lanseringen av Sigma Technology Systems AS, ett mjukvaruutvecklingsföretag som ska fokusera på "hållbar digital innovation".

Den norska tekniksektorn får nu förstärkning av svenska Sigma Technology Group. Den norska tekniksektorn har ett ett starkt fokus på hållbarhet – och med en högkvalificerad arbetskraft är Norge väl positionerat att gå i täten inom områden som förnybar energi, ren marinteknik, artificiell intelligens och digitalisering. 

Det svenska teknikkonsultföretaget slår nu ner i Norge med bildandet av Sigma Technology Systems AS. Detta Oslobaserade företag kommer fokusera på att utveckla hållbara IT-lösningar skräddarsydda för norska företag.

Kristine Helle-Andresen kommer leda Sigma Technologys nya uppstartssatsningar i Norge
 

– Vi är glada över att se Sigma Technology Group fortsatta investering i Norges blomstrande tekniksektor. Kristines ledarskap, kombinerat med hennes engagemang att skapa hållbara lösningar och främja inkludering, gör Sigma Technology Systems AS till en stark kraft inom innovation både inom och utanför Norge, säger Carl Vikingsson, vd för Sigma Technology Group.

Kristine Helle-Andresen tar med erfarenhet från mjukvaruutveckling och IT-lösningar till sin roll som vd för Sigmas norska satsning. Hon är fokuserad på att bygga ett team av talangfulla backend-, frontend-, DevOps-, och mjukvaruutvecklare.

– Vårt uppdrag är tvåfaldigt: utveckla avancerade mjukvarulösningar som skapar hållbar tillväxt för våra kunder och som samtidigt formar en mer inkluderande teknikindustri där kvinnor och flickor spelar en väsentlig roll, säger Kristine Helle-Andresen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons